Notice: wp_get_sites har upphört sedan version 4.6.0! Använd get_sites() istället. in /home/pysslingen/stage/wp-includes/functions.php on line 4435
Start - Nyköpings Friskola

Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Nyköpings Friskola

Nyköpings friskola är en F-9 skola som startade 1999. Skolan är idag belägen på två olika platser i stan. De elever som går i förskoleklass-skolår 6 går på Strindbergsgatan 13 och ligger intill vattentornet i Nyköping. Eleverna i skolår 7-9 befinner sig på Östra Kyrkogatan 20 i Folketshus gamla lokaler. Det är ca 230 elever totalt som går på Nyköpings Friskola.

På Nyköpings friskola vill vi att lärandet och eleven står i centrum. Vår arbetssätt innefattar tydliga mål, reflektioner och utvärderingar. Vi vill tillsammans med elever och föräldrar skapa förutsättningar för ett kreativt och livslångt lärande.

Nyköpings friskola är en skola att längta till!

 

 

Kontakta oss

Telefon 0155-28 29 00

E-post nykopings.friskola@pysslingen.se

Facebook Nyköpings Friskolas Facebooksida

Rektor Tobias Ankarswärd | 076-050 62 33


Notice: Undefined variable: is_preschool in /home/pysslingen/stage/wp-content/themes/pysslingen/partials/search-map.php on line 2

Här hittar du oss

ÖPPET HUS!

Se hit! Passa på att besöka oss den 7/3 kl 10.00-13.00 ÖKG & SBG

Nyheter från Nyköpings Friskola