Vilka är Pysslingen Förskolor?

lekande barn

Pysslingen Förskolor har idag nästan hundra förskolor på olika platser runt om i landet. Det ger oss en styrka och stabilitet som är ovärderlig. Samtidigt är varje förskola i allra högsta grad sin egen med en närvarande lösningsfokuserad stolt förskolechef som gör skillnad och berör. Tillsammans med sina medarbetare utformar förskolechefen den dagliga verksamheten utifrån de förutsättningar, barn, miljö etc som finns just där.
Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är a och o för oss – och det märks. Vi möter varje barn som den unika individ han och hon är. Vi ser till att barnet känner sig tryggt, leker, utvecklas och har roligt – såklart och vi finns där, tätt intill, håller handen och stöttar för varje utvecklingsstadium som barnet når och passerar.
Med det respektfulla mötet, engagerade och utmanande mötet som utgångspunkt har vi dessutom lovat oss själva att aldrig slå oss till ro. Att fortsätta utmana befintliga synsätt och uppmuntra till nytänkande. Att låta våra eldsjälar runt om i landet få verka och brinna enligt sin övertygelse. Det ger barnet bästa tänkbara början på livets upptäcktsresa
Läs gärna mer om hur vi arbetar här på webbplatsen. Ring eller mejla så mycket du bara vill. Vi svarar gärna på dina frågor, centralt hos Pysslingen Förskolor eller på den förskola som du är lite extra nyfiken på.

 

 

Senast uppdaterad: 2017-01-24