Arbeta med oss

Pysslingen Förskolor är en del av det privata utbildningsföretaget AcadeMedia och har nästan 100 förskolor runt om i Sverige. Varje förskola bedriver sin egen pedagogiska inriktning utifrån vilka förutsättningar som råder just på den enheten. Vi är säkra på att Du kommer att hitta en förskola som passar just Dig! Gå gärna in och läs mer om de enheter som lockar ditt intresse!

Lediga tjänster
För att söka en befintlig tjänst hos oss klickar Du bara vidare på länken nedan. Här ser Du alla våra lediga tjänster inom Pysslingen Förskolor och Skolor. Är Du däremot intresserad av bara en specifik förskola som för närvarande inte har någon annons ute är Du varmt välkommen att höra av Dig till förskolechefen på den enheten och diskutera en eventuell framtid.

Se lediga tjänster

Efter anställning – Introduktionsprogram
Som pedagog inom Pysslingen vill vi att Du på så enkelt sätt som möjligt ska komma i arbetet och få kunskap om förskolan och vår verksamhet. Som en del i detta har vi arbetat fram ett gediget och kvalitativt introduktionsprogram som Du kommer gå in i när du börjar din resa hos oss.

Senast uppdaterad: 2014-09-26